FIXY

Knorr Gulasz 63 g

Knorr Gulasz 63 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Gulasz 63 g

Ilość: 63 g

Cena 5,34 zł

Cena za kilogram 84,76 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

5,34 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora.
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Może zawierać jaja, soję, mleko, seler i gorczycę.
Składniki cebula* (24,6 %)
mąka PSZENNA
koncentrat pomidorowy* (11,9 %)
mielona papryka* (11,1 %)
sól morska
skrobia
cukier
pomidory* (2,4 %)
olej kukurydziany
czosnek* (1,3 %)
sok z cytryny*
rozmaryn
tymianek*
liść laurowy
czerwona papryka* (0,9 %)
kminek
pieprz cayenne (chili)
pieprz czarny (0,5 %)
gałka muszkatołowa
ziele angielskie
sól
*Uprawiane w sposób zrównoważony
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora.
Przygotowanie i stosowanie Przepisy

Dodaj:
400 g mięsa wieprzowego na gulasz
400 ml wody

Sposób przygotowania:
1) Rozgrzej odrobinę oleju i obsmaż mięso na patelni na brązowy kolor.
2) Gulasz Knorr wymieszaj z wodą i połącz z mięsem.
3. Gotuj całość pod przykryciem przez około 1,5 godziny od czasu do czasu mieszając.

Wskazówka: Zamiast mięsa wieprzowego, możesz użyć również mięsa wołowego.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Gulasz.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość odżywcza 100 g dania
Wartość odżywcza 1 porcji** dania
%* w porcji**
Energia: 1348 kJ / 322 kcal
404 kJ / 97 kcal
1181 kJ / 282 kcal
14 %
Tłuszcz: 4,4 g
4,3 g
13 g
19 %
w tym kwasy nasycone: 0,8 g
1,2 g
3,6 g
18 %
Węglowodany: 57 g
4,2 g
12 g
5 %
w tym cukry: 25 g
1,8 g
5,2 g
6 %
Błonnik: 12 g
0,9 g
2,5 g

Białko: 8,4 g
9,8 g
29 g
58 %
Sól: 8,2 g
0,65 g
1,9 g
31 %
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:



**1 porcja dania ≈ 292 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 3 porcji.:
Przepisy Przygotuj:
400 g mięsa wieprzowego na gulasz
400 ml wody
1 łyżkę oleju

Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej odrobinę oleju i obsmaż mięso na patelni na brązowy kolor.
2. Gulasz Knorr wymieszaj z wodą i połącz z mięsem.
3. Gotuj całość pod przykryciem przez około 1,5 godziny, od czasu do czasu mieszając.

Warzywna inspiracja:
Wzbogać swoją dietę o warzywa! Do dania dodaj podsmażone kawałki czerwonej papryki i cebuli.

Opis produktu

Knorr Gulasz 63 g
Kompozycja warzyw, ziół i przypraw do przygotowania spaghetti gulaszu. Odpowiedni dla wegan.

30 inne produkty w tej samej kategorii: