Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Winiary Pomysł na... Indyk w pomidorach z kaszą bulgur i cukinią 35 g
Ilość: 35 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać: gluten, jaja, soję, mleko, seler, gorczycę. |
Składniki | suszone warzywa 44,0% (pomidor 21,6%, czerwona papryka, czosnek, ziemniak) sól skrobia kukurydziana cukier zioła 6,9% (bazylia, oregano, rozmaryn, tymianek, liść pietruszki) przyprawy 2,3% (pieprz czarny, papryka chili) aromaty olej słonecznikowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Warto porozmawiać 800 16 16 66 winiary.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Filety z indyka pokrój w paski. Cukinię pokrój w grubszą kostkę. Podgrzej piekarnik do 200 °C. Nie używaj funkcji grill. Do woreczka z górnej części opakowania włóż wszystkie składniki i dodaj przyprawy z dolnej części opakowania oraz wlej 200 ml wody. Woreczek zamknij załączoną zapinką w odległości 6-8 cm od górnej części worka. Delikatnie obracając woreczek, równomiernie rozprowadź przyprawę na składnikach. Woreczek ułóż w naczyniu żaroodpornym, nie przykrywaj. Włóż do rozgrzanego piekarnika i piecz na niższym poziomie przez 45 minut. Po wyjęciu z piekarnika, odetnij końcówkę woreczka z zapinką. Uważaj na gorący woreczek i wydostające się z niego gorące powietrze. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kompozycja do przygotowania dania Indyk w pomidorach z kaszą bulgur i cukinią. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu W 100 g Jeśli spożyjesz porcję: 1/4 przygotowanego dania (421 g) W 1 porcji % RWS* w porcji Wartość energetyczna : 324 kJ 1364 kJ 16% Wartość energetyczna : 76 kcal 322 kcal 16% Tłuszcz : 0,6 g 2,7 g 4% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g 0,5 g 3% Węglowodany : 8,4 g 35,5 g 14% w tym cukry : 1,3 g 5,5 g 6% Błonnik : 1,2 g 5,2 g - Białko : 8,7 g 36,4 g 73% Sól : 0,47 g 2,0 g 33% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Opakowanie zawiera 4 porcje.: Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.: |
Przepisy | Winiary Pomysł na... Indyka w pomidorach z kaszą bulgur i cukinią W piekarniku, 4 porcje, 45 min Lista zakupów - 600 g fileta z indyka - 1 puszka pomidorów krojonych bez skórki - 150 g kaszy bulgur - 300 g cukini Sposób przygotowania: 1. Filety z indyka pokrój w paski. Cukinię pokrój w grubszą kostkę. 2. Podgrzej piekarnik do 200°C. Nie używaj funkcji grill. Do woreczka z górnej części opakowania włóż wszystkie składniki i dodaj przyprawy z dolnej części opakowania oraz wlej 200 ml wody. Woreczek zamknij załączoną zapinką w odległości 6-8 cm od górnej części worka. 3. Delikatnie obracając woreczek, równomiernie rozprowadź przyprawę na składnikach. 4. Woreczek ułóż w naczyniu żaroodpornym, nie przykrywaj. Włóż do rozgrzanego piekarnika i piecz na niższym poziomie przez 45 minut. 5. Po wyjęciu z piekarnika, odetnij końcówkę woreczka z zapinką. Uważaj na gorący woreczek i wydostające się z niego gorące powietrze. Smacznego! |
42 g
41 g
34 g
30 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
250 g
30 g
35 g
28 g
41 g
36 g
48 g
190 g
40 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
160 g
210 g
210 g