Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Vegeta Natur Mieszanka warzyw ziół i przypraw do dań burgery 45 g
Ilość: 40 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Może zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, selera i jaj. |
Składniki | suszona cebula 22% kaszka ryżowa sól mąka z czerwonej soczewicy suszony czosnek 10% skrobia kukurydziana słodka czerwona papryka 3,5% cukier carny pieprz 3% przyprawy 1,3% |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Danie mięsne Burgery Dodaj: 500 g wołowego mięsa mielonego, 1 łyżkę musztardy francuskiej Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 100 ml letniej wody i odstawić na chwilę. W naczyniu połączyć mięso z gotową przyprawą i musztardą i dokładnie wymieszać. Uformować burgery grubości ok. 1 cn, skropić olejem i smażyć na rozgrzanej patelni lub grillu ok. 4 minut z każdej strony. Rekomendacja Vegety: Burgera można przygotować z mięsa drobiowego, wieprzowego lub z ryby z dodatkiem świeżych ziół. Podawać z Ajvarem Podravka. Danie wege Burgery warzywne Dodaj: 200 g ciecierzycy, 200 g kaszy kuskus, 100 g słonecznika, 1 łyżkę kolendry. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 100 ml letniej wody i odstawić na chwilę. W naczyniu połączyć słonecznik, zmieloną ciecierzycę, ugotowany kuskus, 1 łyżeczkę kolendry z gotową przyprawą i dokładnie wymieszać. Z powstałej masy uformować burgery grubości ok. 1 cm. I smażyć na rozgrzanej patelni z olejem na złoty kolor z obu stron. Rekomendacja Vegety: Dodatek chili i tartego sera podkreśli smak. Idealnie smakują z Ajvarem Podravka. Ciecierzycę można zamienić na czerwoną fasolę. |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza w 100 g Średnia wartość odżywcza w 1 porcji Wartość energetyczna: 1219 kJ / 288 kcal 162 kJ / 38 kcal Tłuszcz: 1,1 g <0,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g <0,1 g Węglowodany: 55 g 7,3 g - w tym cukry: 26 g 3,5 g Błonnik: 10 g 1,3 g Białko: 9,6 g 1,3 g Sól: 17,6 g 2,3 g |
Przepisy | Danie mięsne Burgery Dodaj: 500 g wołowego mięsa mielonego, 1 łyżkę musztardy francuskiej Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 100 ml letniej wody i odstawić na chwilę. W naczyniu połączyć mięso z gotową przyprawą i musztardą i dokładnie wymieszać. Uformować burgery grubości ok. 1 cn, skropić olejem i smażyć na rozgrzanej patelni lub grillu ok. 4 minut z każdej strony. Rekomendacja Vegety: Burgera można przygotować z mięsa drobiowego, wieprzowego lub z ryby z dodatkiem świeżych ziół. Podawać z Ajvarem Podravka. Danie wege Burgery warzywne Dodaj: 200 g ciecierzycy, 200 g kaszy kuskus, 100 g słonecznika, 1 łyżkę kolendry. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 100 ml letniej wody i odstawić na chwilę. W naczyniu połączyć słonecznik, zmieloną ciecierzycę, ugotowany kuskus, 1 łyżeczkę kolendry z gotową przyprawą i dokładnie wymieszać. Z powstałej masy uformować burgery grubości ok. 1 cm. I smażyć na rozgrzanej patelni z olejem na złoty kolor z obu stron. Rekomendacja Vegety: Dodatek chili i tartego sera podkreśli smak. Idealnie smakują z Ajvarem Podravka. Ciecierzycę można zamienić na czerwoną fasolę. |
45 g
42 g
41 g
34 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
30 g
35 g
28 g
41 g
36 g
48 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
153 g
160 g
210 g
210 g