GARMAŻERKA PAKOWANA

Virtu Uszka z kapustą i grzybami 400 g

Virtu Uszka z kapustą i grzybami 400 g Zobacz większe

Nazwa: Virtu Uszka z kapustą i grzybami 400 g

Ilość: 400 g

Cena 6,85 zł

Cena za kilogram 17,13 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

6,85 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Virtu Production sp. z o.o.,
ul. Łośnicka 35,
42-400 Zawiercie,
Polska
Dodatki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Może zawierać JAJA, MLEKO, SEZAM, SOJĘ.
Składniki mąka PSZENNA
kapusta kwaszona (19%) (kapusta biała, sól)
woda
kapusta biała (3%)
oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy)
cebula
sól
pieczarki (0,8%)
boczniak ostrygowaty (0,7%)
maślak zwyczajny (0,3%)
pieczarki suszone (0,3 %)
błonnik roślinny
substancja konserwująca: sorbinian potasu
przyprawy (zawierają GORCZYCĘ, SELER)
aromat
Przechowywanie Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Adres zwrotny Virtu Production sp. z o.o.,
ul. Łośnicka 35,
42-400 Zawiercie,
Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce cieplnej do temperatury minimum +80°C w środku. Uszka z kapustą, pieczarkami, boczniakiem ostrygowatym i maślakiem zwyczajnym.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna : 793 kJ / 188 kcal
Tłuszcz : 4.1 g
w tym kwasy nasycone : 0.7 g
Węglowodany : 31 g
w tym cukry : 2.7 g
Białko : 5.3 g
Sól : 1.2 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Instrukcje dotyczące przyrządzenia
Ogólnie
Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania.

Gotować we wrzątku
Od postaci schłodzonej
Garnek: wrzucić do 2,5 l osolonej, wrzącej wody i gotować na wolnym ogniu przez około 3 minuty nie doprowadzając do wrzenia.

Smażyć w płytkim tłuszczu
Od postaci schłodzonej
Patelnia: na rozgrzanym oleju do zrumienienia przez około 7 minut.

Opis produktu

Virtu Uszka z kapustą i grzybami 400 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: