GARMAŻERKA PAKOWANA

Buchcik Kluski na parze z nadzieniem jagodowym 370 g

Obniżka! Buchcik Kluski na parze z nadzieniem jagodowym 370 g Zobacz większe

Nazwa: Buchcik Kluski na parze z nadzieniem jagodowym 370 g

PROMOCJA! 2,99 zł
do 2021-09-24

stara cena oszczędzasz
3,79 zł -0,80 zł

2,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta BUCHCIK S.C.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl,
e-mail: biuro@buchcik.com.pl
Dodatki Barwniki sztuczne: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna
woda
nadzienie jagodowe - 16 % [cukier, soda, przecier jagodowy, jagoda (16 % w nadzieniu), skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, cytryniany sodu; stabilizatory - guma gellan, guma ksantanowa, aromat]
drożdże
olej rzepakowy
jaja
serwatka w proszku (z mleka)
cukier
sól
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Adres zwrotny BUCHCIK S.C.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl,
e-mail: biuro@buchcik.com.pl
Przygotowanie i stosowanie Odgrzać w kuchence mikrofalowej - Od postaci schłodzonej

Usunąć folię. Kluski lekko pokropić wodą, ułożyć na talerzu i podgrzewać w mikrofalówce pod przykryciem około 1,5 minuty przy 600 W.
Gotować na parze - Od postaci schłodzonej

Usunąć folię. Podgrzewać na parze pod przykryciem około 8 minut.
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Kluski na parze z nadzieniem jagodowym. Produkt schłodzony, gotowy do spożycia po podgrzaniu do temperatury minimum 80°C w środku.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartośc odżywcza w 100 g produktu

Wartość energetyczna971 kJ / 229 kcal /
Tłuszcz2,2 g /
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone0,4 g /
Węglowodany46 g /
w tym:cukry7,9 g /
Białko5,9 g /
Sól0,42 g /

Opis produktu

Buchcik Kluski na parze z nadzieniem jagodowym 370 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: