GARMAŻERKA PAKOWANA

Buchcik Kluski na parze z nadzieniem o smaku czekoladowym 370 g

Obniżka! Buchcik Kluski na parze z nadzieniem o smaku czekoladowym 370 g Zobacz większe

Nazwa: Buchcik Kluski na parze z nadzieniem o smaku czekoladowym 370 g

PROMOCJA! 2,99 zł
do 2021-10-09

stara cena oszczędzasz
3,69 zł -0,70 zł

2,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta BUCHCIK S.C.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl
e-mail: biuro@buchcik.com.pl
Dodatki Barwniki sztuczne: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna
woda
krem o smaku czekoladowym - 16 % [cukier, tłuszcz shea, pasta ze słonecznika, mąka (z soi), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), aromat, wanilina]
drożdże
olej rzepakowy
jaja
serwatka w proszku (z mleka)
cukier
sól
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Adres zwrotny BUCHCIK S.C.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl
e-mail: biuro@buchcik.com.pl
Przygotowanie i stosowanie Odgrzać w kuchence mikrofalowej - Od postaci schłodzonej

Usunąć folię. Kluski lekko pokropić wodą, ułożyć na talerzu i podgrzewać w kuchence mikrofalowej pod przykryciem około 1,5 minuty przy 600 W.
Gotować na parze - Od postaci schłodzonej

Usunąć folię. Podgrzewać na parze pod przykryciem około 8 minut.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Kluski na parze z nadzieniem o smaku czekoladowym. Produkt schłodzony, gotowy do spożycia po podgrzaniu do temperatury minimum 80°C w środku.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odżywcza w 100 g produktu

Wartość energetyczna1213 kJ / 288 kcal /
Tłuszcz6,8 g /
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone1,6 g /
Węglowodany49 g /
w tym: cukry10 g /
Białko7,1 g /
Sól0,41 g /

Opis produktu

Buchcik Kluski na parze z nadzieniem o smaku czekoladowym 370 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: