Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Przysmak rybny ze szpinakiem 220 g
Ilość: 220 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Skorupiaki: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać skorupiaki, jaja, soję, seler, gorczycę. |
Składniki | filety z ryb białych 45 % (A - mintaj, B - dorsz czarny, D - morszczuk, K - miruna; patrz nadruk z boku kartonika) (z certyfikowanych łowisk MSC) sos szpinakowy 18 % (szpinak 10 % (uprawiany specjalnie dla FRoSTY), woda, śmietanka (bez stabilizatorów), mozzarella, skrobia ryżowa (niemodyfikowana chemicznie), olej słonecznikowy, sól (bez substancji przeciwzbrylających), gałka muszkatołowa) panierka sypka 13 % (mąka pszenna, sól, cukier, drożdże, papryka mielona, kurkuma, zawiera olej słonecznikowy i/lub olej rzepakowy) olej rzepakowy mąka pszenna woda skrobia ziemniaczana (niemodyfikowana chemicznie) sól (bez substancji przeciwzbrylających) |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C. Przechowywanie w domu: *(-6 °C) 4 dni ** (-12 °C) 3 tygodnie *** (-18 °C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
Przygotowanie i stosowanie | Podane czasy przygotowania dotyczą jednego opakowania. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Filety rybne z sosem szpinakowym, w chrupiącej panierce, podsmażane. Produkt głęboko mrożony. |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania, możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste). |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 735 kJ / 175 kcal Tłuszcz: 7,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 17 g - w tym cukry: 3,2 g Białko: 11 g Sól: 1,1 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 200 °C. Zamrożone przysmaki ułóż na blasze. Piecz przez około 16 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 15 minut). Rekomendujemy użycie papieru do pieczenia (ze względu na możliwość wyciekania sosu). Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci zamrożonej Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone przysmaki smaż na średnim ogniu przez około 10 minut, od czasu do czasu przewracając. |
1.00 kg
1.00 kg
240 g
450 g
270 g
300 g
280 g
320 g
250 g
300 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
220 g
500 g
700 g
400 g
300 g
300 g
200 g