INNE PRZETWORY

Pudliszki Mieszanka warzywna po meksykańsku 450 g

Nazwa: Pudliszki Mieszanka warzywna po meksykańsku 450 g

Ilość: 270 g

Cena 7,99 zł

Cena za kilogram 29,59 zł

7,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Pudliszki Sp. z o.o.,
Pudliszki
ul. Fabryczna 7,
63-840 Krobia
Podziel się opinią: 801 190 190
Koszt połączenia według taryfy operatora.
www.pudliszki.pl
facebook.pl/Pudliszki
Składniki warzywa (marchew, kukurydza, groszek)
woda
fasola czerwona 8%
sól
cukier
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Po otwarciu produkt należy spożyć w całości.
Adres zwrotny Pudliszki Sp. z o.o.,
Pudliszki
ul. Fabryczna 7,
63-840 Krobia
Podziel się opinią: 801 190 190
Koszt połączenia według taryfy operatora.
www.pudliszki.pl
facebook.pl/Pudliszki
Nazwa produktu uregulowana prawnie Mieszanka warzywna z fasolą czerwoną. Produkt sterylizowany.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g
Wartość odżywcza w porcji (135 g)
%RWS* w porcji (135 g)
Wartość energetyczna: 311 kJ / 74 kcal
419 kJ / 99 kcal
5%
Tłuszcz: 0,5 g
0,7 g
1%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
0,1 g
<1%
Węglowodany: 13 g
17 g
7%
w tym cukry: 2,3 g
3,1 g
3%
Błonnik: 3,1 g
4,2 g
-
Białko: 3,1 g
4,2 g
8%
Sól: 0,81 g
1,1 g
18%
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).:


Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.:

Opis produktu

Pudliszki Mieszanka warzywna po meksykańsku 450 g
Mieszanka warzywna po meksykańsku To mix najwyższej jakości warzyw skomponowanych tak, by idealnie nadawały się do przyrządzenia smacznej sałatki - wystarczy odsączyć i dodać majonez. Mieszanka meksykańska Pudliszki to połączenie wszystkich najlepszych warzyw charakterystycznych dla polskiej i meksykańskiej kuchni. W szczelnie zamkniętym słoiku znajdziesz kukurydzę, groszek, marchewkę oraz czerwoną fasolę. Mieszanka świetnie sprawdzi się w roli farszu do tortilli, a także jako składnik sałatek i dodatek do ostrego sosu arrabbiata.

30 inne produkty w tej samej kategorii: