INSTANT

Knorr Gorący Kubek Dyniowa z soczewicą 22 g

Knorr Gorący Kubek Dyniowa z soczewicą 22 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Gorący Kubek Dyniowa z soczewicą 22 g

Ilość: 22 g

Cena 2,15 zł

Cena za kilogram 97,73 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

2,15 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Dodatki Barwniki: Nie zawiera
MSG (glutaminian): Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Jaja: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Składniki skrobia
dynia*** (20%)
syrop glukozowy
soczewica (9%)
ziemniaki***
sól jodowana
ekstrakt drożdżowy
cukier
cebula*** (2,7%)
tłuszcz palmowy
białka MLEKA
maltodekstryna
SELER***
sól
olej słonecznikowy
czosnek***
gałka muszkatołowa
pieprz czarny
kurkuma***
korzeń pietruszki***
przecier pomidorowy***
LAKTOZA
mąka PSZENNA
aromaty
szczypiorek***
***Uprawiane w sposób zrównoważony
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
skr. poczt. 315,
00-987 Warszawa 4,
"Knorr"
www.knorr.pl
Infolinia: 801 109 387
całkowity koszt połączenia:
1 impuls wg taryfy operatora
Przygotowanie i stosowanie 1. Zawartość torebki wsyp do kubka.
2. Zalej 200 ml wrzącej wody i wymieszaj.
3. Smacznego!
Nazwa produktu uregulowana prawnie Zupa dyniowa z soczewicą
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: Wartość odzywcza przyrządzonej zupy 100 ml / 1 porcji** / %* w porcji** /
Energia163 kJ / 326 kJ / 4% /
Energia39 kcal / 78 kcal / 4% /
Tłuszcz 0,5 g / 1,0 g / 1% /
w tym kwasy nasycone 0,2 g / 0,4 g / 2% /
Węglowodany 7,2 g / 14 g / 5% /
w tym cukry 1,8 g / 3,6 g / 4% /
Błonnik 0,6 g / 1,2 g /
Białko 1,0 g / 2,1 g / 4% /
Sól 0,70 g / 1,4 g / 23% /
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**Opakowanie pozwala na przygotowanie 1 porcji - 200 ml.

Opis produktu

Knorr Gorący Kubek Dyniowa z soczewicą 22 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: