Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Janex Pęczak jęczmienny 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31 23-300 Janów Lubelski Poland |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31 23-300 Janów Lubelski, Poland tel. +48 15 872-50-87, fax +48 15 872-37-23 e-mail: janex@janex-jl.pl www.janex-jl.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pęczak jęczmienny. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna: 1374 kJ/325 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 63 g w tym cukry: 2 g Białko: 9,6 g Sól: 0,11 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Zagotować 500 ml wody. 2. Do gotującej się wody wsypać 250 g pęczaku jęczmiennego. Dodać 1 łyżeczkę oleju. 3. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut. |
Przepisy | Pęczak jęczmienny z boczkiem, pieczarkami i serem Feta Składniki: - 1 szklanka kaszy Pęczak - 2 szklanki wody - 5 plasterków wędzonego boczku - 1/2 zielonej papryki - 10 pieczarek - 5 suszonych pomidorów - 1 por - sól, pieprz - 50 g sera Feta - 4 łyżki groszku konserwowego Przygotowanie: 1. Pęczak gotować 30 minut. Na patelnię wlać olej i podsmażyć 5 minut pieczarki oraz boczek. Następnie dodać posiekanego pora, paprykę, groszek i suszone pomidory. Całość smażyć 10 minut. 2. Do całości dodać Fetę i wszystko delikatnie wymieszać. Smacznego! |
900 g
900 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g
400 g