Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Janex Kasza jaglana 400 g (4 x 100 g)
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Poland tel. +48 15 872-50-87, fax +48 15 872-37-23 e-mail: janex@janex-jl.pl |
Składniki | 100% kasza jaglana. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janex Jan Ciupak Leszek Ciupak Spółka Jawna ul. Bohaterów Porytowego Wzgórza 31, 23-300 Janów Lubelski, Poland tel. +48 15 872-50-87, fax +48 15 872-37-23 e-mail: janex@janex-jl.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kasza jaglana. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu wartość energetyczna: 1483 kJ/350 kcal tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy nasycone: 0,2 g węglowodany: 70 g w tym cukry: 0,3 g błonnik: 3,1 g białko: 11 g sól: <0,01 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować w woreczku Od temperatury otoczenia Zagotować 1 litr wody. Do gotującej się wody wrzucić zamkniętą torebkę kaszy jaglanej Janex. Posolić. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wyjąć torebkę, odsączyć, rozciąć i podać kaszę. |
Przepisy | Kasza jaglana z pieczoną dynią Składniki: - 200 g kaszy jaglanej Janex - 300 g pokrojonej w kostkę i upieczonej dyni - 4 łyżki uprażonych płatków migdałowych - posiekany ząbek czosnku - oliwa z oliwek - sól Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzewamy do 200°C. Dynię przekrawamy i wydrążamy z miękkiego miąższu znajdującego się w środku. Następnie kroimy ja na ok. 2 cm kawałki. Blachę wykładamy papierem do pieczenia, na którym układamy kawałki dyni. Czosnek ścieramy na tarce o małych oczkach lub wyciskamy i smarujemy nim kawałki dyni. Całość polewamy oliwą. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20-30 minut do zrumienienia się dyni. W tym samym czacie gotujemy kaszę jaglaną Janex według przepisu na opakowaniu. Gdy kasza jest gotowa dodajemy do niej upieczoną dynię, wszystko razem mieszamy i posypujemy prażonymi migdałami. Idealny dodatek do pieczonego mięsa. Smacznego! |
900 g
400 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g
400 g