Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Melvit Gold Edition Greece Trendy Lunch pęczak papryka oliwki bakłażan 320 g (4 x 80 g)
Ilość: 320 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 07-415 Olszewo - Borki Kruki |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Sezam: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać sezam. |
Składniki | pęczak kujawski z jęczmienia 39,3% bulgur z pszenicy durum 30% pestki dyni 10% suszona czerwona papryka 9% suszone czarne oliwki 5% suszony bakłażan 3% suszony por 2% papryka słodka mielona 1% tymianek 0,5% chili mielone 0,2% |
O produkcie | Odkryj autentyczny grecki smak Trendy Lunch przygotowany przez mistrza kuchni Teo Vafidisa. To oryginalna kompozycja, w której dominują bogate w składniki odżywcze zboża: pęczak i bulgur, połączone z bakłażanem, greckimi oliwkami, papryką i aromatycznymi ziołami. W 18 minut przygotujesz potrawę, która zachwyci każdego i przywoła na myśl wspomnienia słonecznej Grecji. Dzięki Trendy Lunch Greece zapomnisz o nudnych daniach! |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa tel. /+48 29/ 760 98 50 fax /+48 29/ 760 98 41 handel@melvit.com.pl www.melvit.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotować - Od temperatury otoczenia Zagotować 250 ml wody, posolić do smaku. Wsypać zawartość saszetki. Gotować po przykryciem na wolnym ogniu ok. 18-20 min. Po ugotowaniu pozostawić pod przykryciem na kilka minut. Gotować w woreczku - Od temperatury otoczenia Zagotować 1 L wody, posolić do smaku. Włożyć saszetkę z mieszanką. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 18-20 min. Następnie saszetkę wyjąć z wody, odsączyć i wysypać gotową mieszankę na talerz. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Trendy Lunch pęczak papryka oliwki bakłażan |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 1561 kJ / 371 kcal Tłuszcz : 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,6 g Węglowodany : 55 g w tym cukry : 9 g Błonnik : 11 g Białko : 14 g Sól : 0,25 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować w woreczku Od temperatury otoczenia Zagotować 1 L wody, posolić do smaku. Włożyć saszetkę z mieszanką. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 18-20 min. Następnie saszetkę wyjąć z wody, odsączyć i wysypać gotową mieszankę na talerz. Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zagotować 250 ml wody, posolić do smaku. Wsypać zawartość saszetki. Gotować po przykryciem na wolnym ogniu ok. 18-20 min. Po ugotowaniu pozostawić pod przykryciem na kilka minut. Smażyć w płytkim tłuszczu Od temperatury otoczenia Po ugotowaniu polecamy podsmażyć mieszankę na rozgrzanej patelni z niewielką ilością masła. |
900 g
900 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g
400 g