KASZA

Promocje

Melvit Gold Edition Italy Trendy Lunch kuskus perłowy dynia trufla 320 g (4 x 80 g)

Melvit Gold Edition Italy Trendy Lunch kuskus perłowy dynia trufla 320 g (4 x 80 g) Zobacz większe

Nazwa: Melvit Gold Edition Italy Trendy Lunch kuskus perłowy dynia trufla 320 g (4 x 80 g)

Ilość: 320 g

Cena 9,99 zł

Cena za kilogram 31,22 zł

9,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta MELVIT S.A.
ul. Grójecka 194/91
02-390 Warszawa

Zakład produkcyjny:
ul. Nowowiejska 35
07-415 Olszewo - Borki
Kruki
Zalecenia dla alergików Jęczmień: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Składniki kuskus perłowy z pszenicy durum 46,4%
pęczak kujawski z jęczmienia 45%
suszona dynia 5%
suszone grzyby leśne 1%
suszona cebula 1%
natka pietruszki 1%
naturalny aromat trufli 0,6%
O produkcie Zapraszamy na włoską ucztę z Giancarlo Russo. Jeden z najbardziej znanych kucharzy jest autorem nowej kompozycji Trendy Lunch Italy. Oryginalna włoska receptura, w której dominuje kuskus i pęczak, została mistrzowsko uzupełniona dynią i naturalnym aromatem trufli. Przygotowanie mieszanki jest szybkie i proste, wystarczy tylko 18 minut gotowania, podczas którego aromatyczne przyprawy i zapach trufli przyciągną uwagę i zachwycą każdego smakosza!
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny MELVIT S.A.
ul. Grójecka 194/91
02-390 Warszawa
tel. /+48 29/ 760 98 50
fax /+48 29/ 760 98 41
handel@melvit.com.pl
www.melvit.pl
Przygotowanie i stosowanie Gotować - Od temperatury otoczenia

Zagotować 250 ml wody, posolić do smaku. Wsypać zawartość saszetki.
Gotować po przykryciem na wolnym ogniu ok. 18-20 min.
Po ugotowaniu pozostawić pod przykryciem na kilka minut.
Gotować w woreczku - Od temperatury otoczenia

Zagotować 1 L wody, posolić do smaku. Włożyć saszetkę z mieszanką.
Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 18-20 min.
Następnie saszetkę wyjąć z wody, odsączyć i wysypać gotową mieszankę na talerz.
Smażyć w płytkim tłuszczu - Od temperatury otoczenia

Po ugotowaniu polecamy podsmażyć mieszankę na rozgrzanej patelni z niewielką ilością masła.
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Trendy Lunch kuskus perłowy dynia trufla
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: w 100 g

Wartość energetyczna 1452 kJ / 343 kcal /
Tłuszcz 1,9 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g /
Węglowodany 64 g /
w tym cukry 4,2 g /
Błonnik 6,9 g /
Białko 14 g /
Sól 0,02 g /

Opis produktu

Zapraszamy na włoską ucztę z Giancarlo Russo. Jeden z najbardziej znanych kucharzy jest autorem nowej kompozycji Trendy Lunch Italy. Oryginalna włoska receptura, w której dominuje kuskus i pęczak, została mistrzowsko uzupełniona dynią i naturalnym aromatem trufli. Przygotowanie mieszanki jest szybkie i proste, wystarczy tylko 18 minut gotowania, podczas którego aromatyczne przyprawy i zapach trufli przyciągną uwagę i zachwycą każdego smakosza!

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 inne produkty w tej samej kategorii: