Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-18 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-19 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Cenos Kasza bulgur brązowy 300 g (3 x 100 g)
Ilość: 300 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Cenos Sp. z o.o. ul. Gen. Sikorskiego 22 62-300 Września |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Cenos Sp. z o.o. ul. Gen. Sikorskiego 22 62-300 Września www.cenos.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kasza bulgur brązowy |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu %RWS* wartość energetyczna : 1410 kJ 17 wartość energetyczna : 334 kcal tłuszcz : 1,7 g 2 w tym kwasy nasycone : 0,5 g 1 węglowodany : 63 g 24 w tym cukry : 2,3 g 3 błonnik : 12 g białko : 11 g 22 sól : 0,01 g <1 * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zanurzyć saszetkę we wrzącej i osolonej wodzie. Gotować około 15 min na wolnym ogniu pod przykryciem. Wyjąć saszetkę, odsączyć i podać. |
Przepisy | Sałatka z brązową kaszą bulgur, oliwkami, warzywami i cytrusowo-korzennym dressingiem Porcja dla 2 osób, czas przygotowania ok. 30 minut. Składniki: 200 g kaszy bulgur, 50 g czarnych oliwek, 50 g zielonych oliwek, pomidory koktajlowe, kolorowa papryka, czerwona cebula, oliwa, sok z 1/2 pomarańczy, sok z 1/2 cytryny, miód, ocet, cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa, sól, pieprz. Przygotowanie: Kaszę gotujemy i studzimy. Warzywa kroimy w nieduże kawałki, oliwki kroimy na połówki, cebulę w półplastry. Z soku z cytryny, pomarańczy, oliwy, octu, miodu oraz przypraw przygotowujemy dressing. Kaszę mieszamy z warzywami i podajemy z dressingiem. Smacznego! Więcej przepisów znajdziesz na stronie: www.cenos.pl i Facebook.com/Cenosinspiruje |
400 g
400 g
1.00 kg
400 g
400 g
900 g
400 g
400 g
900 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
400 g
250 g