Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: DOBROWOLSCY KIEŁBASA ŚLĄSKA KG
Ilość: 1.00 kg
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dobrowolscy sp. z o. o. Wadowice Górne 93 39-308 Wadowice Górne |
Zalecenia dla alergików | W zakładzie używane są również alergeny: zboża zawierające gluten, laktoza, gorczyca, seler, sezam, jaja. Alergeny Soja, mleko |
Składniki | kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona z dodatkiem białka mleka] Składniki: mięso wieprzowe (80%), woda, skrobia ziemniaczana, tłuszcz wieprzowy, sól, tkanka łączna wieprzowa, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy, glukoza, ekstrakty przypraw, koncentrat i hydrolizat białka sojowego, stabilizator: trifosforany; regulator kwasowości: cytryniany sodu, kwas cytrynowy, Mleczan sodu; aromaty, serwatka z mleka, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Osłonka: jelito wieprzowe. |
O produkcie | Zapach i smak charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od 0C do 10C. |
Adres zwrotny | Dobrowolscy sp. z o. o. Wadowice Górne 93 39-308 Wadowice Górne |
Przygotowanie i stosowanie | Do bezpośredniego spożycia. |
Wartości odżywcze | Zawartość soli, % nie więcej niż 2,8 Zawartość wody, % nie więcej niż 75,0 Zawartość tłuszczu, % nie więcej niż 32,0 Zawartość białka, % nie mniej niż 8,0 |
Kiełbasa wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, z dodatkiem przypraw smakowych, średnio rozdrobniona, w osłonce cienkiej wieprzowej, wędzona i parzona. Kiełbasa nadziewana w osłonki naturalne, skręcana w odcinkach ok. 16 cm, przekręcana na górze i na dole batonu, o Ø ok. 32 mm, osłonka ściśle przylegająca do farszu. Powierzchnia batonu lekko pomarszczona, sucha, barwy złoto – brązowej, a w miejscu zetknięcia z drążkiem od strony wewnętrznej blado różowa.
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg