KABANOSY

Krakus Extra cienkie kabanosy drobiowo-wieprzowe 250 g

Krakus Extra cienkie kabanosy drobiowo-wieprzowe 250 g Zobacz większe

Nazwa: Krakus Extra cienkie kabanosy drobiowo-wieprzowe 250 g

Ilość: 250 g

Cena 14,94 zł

Cena za kilogram 59,76 zł

14,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,

Oddział w Starachowicach,
ul. Krańcowa 4,
27-200 Starachowice
Dodatki Zawiera: Przeciwutleniacze
Zawiera: Smaki / Aromaty
Zawiera: konserwanty
Zawiera: Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Zalecenia dla alergików Jęczmień: Może zawierać
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Może zawierać



Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), soję, seler i gorczycę.
Składniki mięso drobiowe
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 160 g mięsa, w tym 88 g mięsa z kurczaka i 72 g mięsa wieprzowego)
tłuszcz wieprzowy
skrobia ziemniaczana
sól
cukier
hydrolizat białka roślinnego (z rzepaku i kukurydzy)
syrop glukozowy
aromaty
glukoza
przyprawy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
osłonka (substancja żelująca: alginian sodu, aromat, stabilizator: chlorek wapnia)
Przechowywanie Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Adres zwrotny Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie Kiełbasa drobiowo-wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2098 kJ/506 kcal
tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 2,0 g
białko: 27 g
sól: 3,5 g

Opis produktu

Krakus Extra cienkie kabanosy drobiowo-wieprzowe 250 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: