Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Łowicz Przecier pomidorowy z bazylią i czosnkiem 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | AGROS NOVA Sp. z o.o. Sp. k. al. Stanów Zjednoczonych 61A 04-028 Warszawa |
Składniki | przecier pomidorowy (98%) sól cukier zioła (0,3%) (w tym bazylia) cebula czosnek (0,1%) |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu trzech dni |
Adres zwrotny | AGROS NOVA Sp. z o.o. Sp. k. al. Stanów Zjednoczonych 61A 04-028 Warszawa www.mojlowicz.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przecier pomidorowy z bazylią i czosnkiem. Produkt sterylizowany. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: energia: 112 kJ/27 kcal tłuszcz : <0,5 g w tym kwasy nasycone : <0,1 g węglowodany : 3,8 g w tym cukry : 3,8 g białko : 1,3 g sól: 0,4 g |
Przepisy | Nasze pomidorowe menu Zupa z pomidorów Potrzebujesz przecier pomidorowy Łowicz, włoszczyzna (marchewka, cebula, pietruszka lub kawałek selera), ok. 750 ml bulionu warzywnego lub mięsnego, przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, siekany koperek lub kilka listków bazylii. Porcja dla 3-4 osób Sposób przygotowania 1. Do bulionu dodajemy umyte i pokrojone warzywa, liść laurowy, ziele angielskie. Gotujemy, aż warzywa zmiękną. 2. Wlewamy przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku. 3. Po zagotowaniu podajemy udekorowane bazylią lub koperkiem. Polecamy z makaronem Lubella krajanka. |
200 g
180 g
200 g
190 g
90 g
200 g
80 g
500 g
500 g
500 g
500 g
250 g
500 g
500 g
680 g
500 g
500 g
500 g
690 g
500 g
700 g
70 g
70 g
210 g
500 g
500 g
690 g
690 g
350 g