Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Przecier pomidorowy z bazylią 500 g
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Składniki | pomidory (96%) cukier bazylia (1%) cebula sól kuchenna regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Po otwarciu przechowywać w lodówce do trzech dni. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: zupa pomidorowa, zupa krem, sosy do makaronów, ryżu, pizzy, zapiekanek i wielu innych dań mięsnych i warzywnych. Spróbuj również innych produktów pomidorowych Podravka takich jak: pomidory krojone, sosy pomidorowe czy pomidory bez skórki. |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pasteryzowany przecier pomidorowy z bazylią. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna : 133 kJ/32 kcal Tłuszcz : 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g Węglowodany : 5,8 g w tym cukry : 5,2 g Białko : 1,4 g Sól : 0,875 g |
Przepisy | Musaka z ziołami Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: 50-60 minut Składniki: 500 g mielonego mięsa wieprzowo-wołowego 4 bakłażany pokrojone w plastry 2 łyżki Przecieru Pomidorowego z Bazylią 250 g Pomidorów Krojonych Podravka 250 ml jogurtu naturalnego 2 płaskie łyżki mąki 2 jajka Vegeta Śródziemnomorska 4 drobno posiekane cebule ½ pęczka natki pietruszki 1 łyżeczka tymianku 5 łyżek oleju Przygotowanie: 1. Na rozgrzanej patelni z olejem zeszklić cebulę. Dodać mięso i przecier pomidorowy z bazylią. Smażyć ok. 7-10 minut od czasu do czasu mieszając. Plastry bakłażana delikatnie obsmażyć. 2. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Na dno wyłożyć mięso, a następnie naprzemiennie układać pomidory krojone i bakłażany. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez ok. 30 minut. 3. Jajka połączyć z jogurtem i mąka, zalać zapiekankę i ponownie wstawić do piekarnika na ok. 15 minut. 4. Podawać na ciepło z mieszanką sałat skropioną dresingiem ziołowym. Kulinarna wskazówka: Bakłażana można grillować w piekarniku. Będzie idealnie miękki i nie pochłonie tyle tłuszczu jak podczas smażenia. |
80 g
360 g
200 g
180 g
200 g
190 g
90 g
200 g
80 g
500 g
500 g
500 g
250 g
500 g
500 g
680 g
500 g
500 g
500 g
690 g
500 g
70 g
70 g
210 g
690 g
690 g
350 g
680 g
500 g