![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
||||
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Primo Gusto Przecier pomidorowy śródziemnomorski 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano i zapakowano dla MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A. 1 Vionos str. 10443, Athens Greece |
Dodatki | Substancje konserwujące: Nie zawiera |
Składniki | pomidory (minimalna ilość suchej masy 7%) sól cukier bazylia (0,1%) cebula (0,1%) oregano czosnek regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. |
Adres zwrotny | ATLANTA A.M. Sp. z o.o. ul. Annopol 4A 03-236 Warszawa Poland www.atlanta-am.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Sosy: dodać trochę masła lub oliwy z oliwek, przyprawić według potrzeby i gotować na średnim ogniu. |
Adres dystrybutora | ATLANTA A.M. Sp. z o.o. ul. Annopol 4A 03-236 Warszawa Poland |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przecier pomidorowy z bazylią i cebulą |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: na 100 g Wartość Energetyczna115 kJ / 27 kcal / Tłuszcz0,2 g / w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g / Węglowodany 4,6 g / w tym: Cukry 4,6 g / Białko 1,8 g / Sól 0,27 g / |
Melissa Primo Gusto Tomatera Sos pomidorowy śródziemnomorski 500 g
1.00 L
1.50 L
400 g
500 ml
1.50 L
100 g
250 g
80 g
360 g
200 g
200 g
180 g
200 g
70 g
200 g
200 g
200 g
190 g
70 g
90 g
680 g
200 g
80 g
80 g
190 g
500 g
500 g
500 g
500 g
679 g
250 g
499 g
680 g
680 g
500 g
499 g
689 g