Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Primo Gusto Przecier pomidorowy klasyczny 250 g
Ilość: 250 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A. 1 Vionos str. 10443, Athens, Greece |
Składniki | lekko zagęszczony sok pomidorowy (minimalna ilość suchej masy 7%) sól regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywаć w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. |
Adres zwrotny | ATLANTA A.M. Sp. z o.o., Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, +48 22 761-92-30 www.atlanta-am.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Dodać trochę masła lub oliwy z oliwek i gotować na średnim ogniu. |
Adres dystrybutora | ATLANTA A.M. Sp. z o.o., Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, +48 22 761-92-30 www.atlanta-am.pl |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przecier pomidorowy klasyczny |
Wartości odżywcze | Wartość Odżywcza na 100 g Wartość Energetyczna: 97 kJ / 23 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,02 g Węglowodany: 4,0 g w tym: Cukry: 3,6 g Białko: 1,5 g Sól: 0,23 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Smażyć w płytkim tłuszczu Od temperatury otoczenia Dodać trochę masła lub oliwy z oliwek i gotować na średnim ogniu. |
200 g
180 g
200 g
190 g
90 g
200 g
80 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
680 g
680 g
500 g
500 g
500 g
690 g
500 g
500 g
700 g
70 g
70 g
210 g
500 g
500 g
690 g
690 g
680 g
500 g