Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Tao Tao Makaron ryżowy z tapioką wstążki 200 g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano wyłącznie dla: TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska www.tan-viet.com.pl |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera |
Składniki | mąka ryżowa (76,6%) skrobia tapiokowa (23,3%) sól |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. |
Adres zwrotny | TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska www.tan-viet.com.pl |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron ryżowy z tapioką wstążki. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna:: 1332 kJ / 314 kcal Tłuszcz:: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,2 g Węglowodany:: 76,3 g w tym cukry:: 0,5 g Białko:: 0,7 g Sól:: 0,02 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Instrukcje dotyczące przyrządzenia Od temperatury otoczenia Makaron włożyć do naczynia i zalać wrzątkiem. Pozostawić pod przykryciem na ok. 5 minut. Odcedzić. |
Przepisy | Sałatka z kurczakiem i mandarynkami dla 2 osób Składniki: 100 g makaronu ryżowego z tapioką wstążki TaoTao, 30 dag piersi z kurczaka, 2 łyżki sosu sojowego TaoTao, 1 główka sałaty lodowej, papryka czerwona, 2 mandarynki, garść prażonych orzeszków piniowych. Dressing: 4 łyżki octu ryżowego TaoTao, 1 łyżka soku pomarańczowego, 2 łyżki oleju sezamowego TaoTao, 1 łyżeczka brązowego cukru. Piersi z kurczaka myjemy i kroimy w kostkę. Polewamy sosem sojowym i odstawiamy w chłodne miejsce na co najmniej pół godziny. Następnie smażymy na złoty kolor i odstawiamy do ostygnięcia. Przygotowujemy dressing: w małej miseczce mieszamy ocet, sok pomarańczowy, olej sezamowy i brązowy cukier. Schładzamy w lodówce. Sałatę myjemy i rwiemy na kawałki. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w cienkie paseczki. Makaron ryżowy z tapioką wstążki przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. W dużej misce mieszamy makaron, sałatę, kurczaka, paprykę i cząstki mandarynek. Polewamy dressingiem, mieszamy. Na koniec posypujemy uprażonymi na suchej patelni orzeszkami piniowymi. Smacznego! |
800 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
110 g
264 ml
850 g
800 g
400 g
170 g
300 g
285 g
200 g
285 g
260 g
200 g
228 g