MAKARON

Arrighi Makaron jajeczny z nadzieniem grzybowym 250 g

Nazwa: Arrighi Makaron jajeczny z nadzieniem grzybowym 250 g

Ilość: 250 g

Cena 7,99 zł

Cena za kilogram 31,96 zł

7,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla
Pasta Berruto S.p.A.
Via Sommariva,
139/141-10022 Carmagnola (TO) - Italy
Tel +39/011 9713943
www.pastaberruto.it
Zalecenia dla alergików Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Może zawierać soję. Wyróżnione składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób z alergiami pokarmowymi lub nietolerancją pokarmową.
Składniki makaron jajeczny 72% [semolina z pszenicy durum, jaja (19,4% w makaronie i 13,9% w całym produkcie)]
nadzienie 28% [bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże piwowarskie, sól), olej słonecznikowy, sól, serwatka w proszku, ser ricotta (3% w nadzieniu i 0,8% w całym produkcie) (serwatka, śmietana, sól), grzyby suszone w proszku (2,4% w nadzieniu i 0,7% w całym produkcie) (Boletus Luteus and Agaricus Bisporus), błonnik pszenny, cukier, aromaty, suszony czosnek, pietruszka, ekstrakt drożdżowy, czarny pieprz, przeciwutleniacz: ekstrakt rozmarynu]
Przechowywanie Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.
Adres zwrotny INDEX FOOD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Jana III Sobieskiego 98,
62-030 Luboń, k. Poznania
www.indexfood.pl
Tel. 061 810 6090
Przygotowanie i stosowanie Przed spożyciem ugotować.

Gotować 12/14 min
Adres dystrybutora INDEX FOOD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Jana III Sobieskiego 98,
62-030 Luboń, k. Poznania
www.indexfood.pl
Tel. 061 810 6090
Wartości odżywcze 100 g
Energia: 1621 kJ
Energia: 384 kcal
Tłuszcz : 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,9 g
Węglowodany : 63 g
w tym cukry : 3,6 g
Błonnik : 3,7 g
Białko : 13,2 g
Sól : 1,9 g

Opis produktu

Arrighi Makaron jajeczny z nadzieniem grzybowym 250 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: