Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Integrale Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum penne rigate 500 g
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166 Parma Włochy |
Zalecenia dla alergików | Pszenica: Zawiera |
Składniki | semolina ze 100 % pełnego ziarna pszenicy durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum Pennette Rigatte |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze na 100 g: wartość energetyczna: 1466 kJ/347 kcal tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g węglowodany: 64,0 g w tym cukry: 3,5 g błonnik: 8,0 g białko: 13 g sól: 0,013 g fosfor: 315 mg (45 % RWS*) żelazo: 2,9 mg (21 % RWS*) magnez: 90 mg (24 % RWS*) cynk: 2,5 mg (25 % RWS*) *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 9 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g