Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Międzybrodzki Makaron 4 jajeczny rurka 250 g
Ilość: 250 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna ul. Cicha 3 34-312 Międzybrodzie Bialskie Polska Wyprodukowano w zakładzie produkcyjnym 2: ul. Wodociągowa 6 43-356 Kobiernice |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka semolina z pszenicy durum mąka makaronowa pszenna świeże jaja 17% (4 szt./kg) woda |
Przechowywanie | Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. |
Adres zwrotny | Międzybrodzkie Makarony Dybał Spółka Jawna ul. Cicha 3 34-312 Międzybrodzie Bialskie Polska tel.: 33 / 810 87 70 fax: 33 / 810 87 90 www.miedzybrodzki.pl e-mail: kontakt@miedzybrodzki.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron 4 jajeczny rurka |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu (porcja) RWS** Wartość energetyczna : 1530 kJ/361 kcal 18% Tłuszcz : 2,4 g 3% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,9 g 5% Węglowodany : 69,3 g 27% w tym cukry : 3,9 g 4% Białko : 13,9 g 28% Sól* : 0,07 g 1% * zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu: ** Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej wynosi 8 400 kJ/2 000 kcal.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia W dużym garnku zagotować wodę (1 litr wody na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wsypać makaron nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu od czasu do czasu mieszając. Czas gotowania 8-10 min. |
Przepisy | Ser pleśniowy w roli głównej Składniki: Międzybrodzki Makaron 250 g Ser pleśniowy typu rokpol - 250 g Opakowanie szpinaku - 400 g Czosnek - 2 ząbki Śmietana słodka 18% - 150 ml Sól i pieprz Wykonanie: - Międzybrodzki Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu i hartujemy w zimnej wodzie. - Ser rozpuszczamy w śmietance, na koniec dodajemy trochę czosnku. - Do gotowego sosu dodajemy szpinak i gotujemy do miękkości - Doprawiamy dla smaku Całość podajemy z makaronem PS. Jeśli sos będzie zbyt gęsty możemy rozrzedzić go śmietanką Więcej przepisów na: facebook.com www.miedzybrodzki.pl |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g