Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Polmak Makaron Fusilli 250 g Niski Indeks Glikemiczny
Ilość: 250 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wytwórnia Makaronu Domowego Pol-Mak S.A. Ludwin Kolonia 58 21-075 Ludwin www.pol-mak.pl • jakosc@pol-mak.pl |
Składniki | mąka z pszenicy durum (67,5%), mąka łubinowa (20%), błonnik owsiany (7,5%), gluten witalny (5%). |
O produkcie | NISKI INDEKS GLIKEMICZY MAKARON to jedyny na rynku jasny makaron o określonym IG 38, który dzięki zawartości węglowodanów o niskim indeksie glikemicznym i wysokiej zawartości białka syci na długo i utrzymuje stabilny poziom cukru we krwi, dlatego jest odpowiedni dla cukrzyków i osób dbających o prawidłową masę ciała. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Wytwórnia Makaronu Domowego Pol-Mak S.A. Ludwin Kolonia 58 21-075 Ludwin www.pol-mak.pl • jakosc@pol-mak.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1 litr wody na 100g makaronu). Gotować przez 7 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić. Indeks glikemiczny gwarantowany przy wskazanym czasie (7 min) i sposobie gotowania. Krótszy czas gotowania może sprawić, że makaron będzie miał niższy IG. |
Kraj pochodzenia | EU |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | NISKI INDEKS GLIKEMICZNY MAKARON 38 FUSILLI 250g |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g UGOTOWANEGO produktu Wartość energetyczna 626 kJ/149 kcal Tłuszcz 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g Węglowodany 20 g w tym cukry 0,9 g Błonnik 5,7 g Białko 7,8 g |
MĄKA ŁUBINOWA
- obniża IG
MĄKA DURUM
- odpowiada za jasny kolor
- nadaje tradycyjny smak
- utrzymanie idealny kształt po ugotowaniu
BŁONNIK POKARMOWY
- wspomaga perystaltykę jelit
- pomaga kontrolować poziom insuliny we krwi
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g