Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bartolini Eko Makaron żytni z pełnego ziarna Muszla nr 2 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | P.P.H. TABIT Sp. z o.o. ul. Boryszewska 8 05-462 Wiązowna |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Żyto: Zawiera Produkt może zawierać jaja. |
Składniki | mąka żytnia razowa typ 2000 (z upraw ekologicznych mielona na kamiennych żarnach) |
Przechowywanie | Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. |
Adres zwrotny | P.P.H. TABIT Sp. z o.o. ul. Boryszewska 8 05-462 Wiązowna biuro@bartolini.com.pl www.bartolini.com.pl tel. 22 4982802 tel./fax 22 7890633 |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron pełnoziarnisty ekologiczny wytworzony z niskoprzetworzonej mąki żytniej |
Wartości odżywcze | (w 100 g produktu): Wartość energetyczna:: 1420 kJ (337 kcal) Tłuszcz : 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g Węglowodany : 63 g w tym cukry : 6,8 g Błonnik : 16 g Białko : 9,1 g Sól : 0,01 g Składniki mineralne oraz błonnik w 100 g makaronu ugotowanego:: Fosfor : 129 mg (18%)* Mangan : 1,41 mg (71%)* Błonnik: 8,0 g *)% referencyjnej wartości spożycia dla osoby dorosłej.: |
Oświadczenia zdrowotne | Fosfor i mangan przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego oraz pomagają w utrzymaniu prawidłowego stanu kości. |
500 g
250 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg