Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Primo Gusto Tricolore Makaron spaghetti 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece Tel: (+30)210 5190180 |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać jaja i soję. |
Składniki | semolina z pszenicy durum odwodnione pomidory (3 %) odwodniony szpinak (2 %) woda |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Adres zwrotny | ATLANTA A.M. Sp. z o.o., Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland www.atlanta-am.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Czas gotowania: 12'-13' Sposób przyrządzenia: 1. Zagotuj 1 litr wody na każde 100 g makaronu. 2. Do wrzącej wody dodaj makaron i gotuj przez 12-13 minut często mieszając. 3. Odcedź makaron i podaj z oliwą z oliwek lub masłem i wybranym sosem. |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron pomidorowy i szpinakowy. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g Energia: 1508 kJ / 356 kcal Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 2,5 g Białko: 12 g Sól: 0,02 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 10'-11' od czasu do czasu mieszając 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło. |
500 g
250 g
500 g
500 g
250 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g