Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Primo Gusto Makaron cannelloni 250 g
Ilość: 250 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece Tel: (+30)210 5190180 |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać śladowe ilości jaj, soi. |
Składniki | semolina z pszenicy durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Adres zwrotny | ATLANTA A.M. Sp. z o.o., UI. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, www.atlanta-am.pl |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron ze 100% semoliny pszenicy durum. |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna: 1525 kJ / 360 kcal Tłuszcz : 1,5 g w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany : 73 g w tym: Cukry: 3,2 g Białko : 12 g Sól : 0,005 g |
Przepisy | Sposób Przyrządzania Wyśmienity makaron Cannelloni Primo Gusto nie wymaga wstępnego gotowania. Makaron wypełnić nadzieniem według własnego uznania, np.: mięsnym lub warzywnym. Ułożyć w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu, a następnie zalać sosem beszamelowym, posypać startym serem i obłożyć niewielkimi kawałkami masła. Zapobiegnie to przesuszeniu potrawy. Zapiekać około 30 minut w temperaturze 180°C, aż wierzchnia warstwa nabierze złotego koloru. |
500 g
400 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
200 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg
250 g
500 g
500 g