Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Makaron kolanka, z mąki kukurydzianej i ryżowej, bezglutenowy.
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Produkt bezglutenowy zarejestrowany w AFDIAG www.afdiag.fr |
Składniki | Mąka kukurydziana 79,6%, mąka ryżowa 19,9%, emulgator: E471. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Makaron wrzucić do garnka z wrzącą, osoloną wodą (1l wody na 100 g makaronu). Mieszać aż do wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Czas gotowania: makaron twardy - 4 minuty; makaron Al dente – 5 minut; makaron miękki -6 minut. Podawać natychmiast po ugotowaniu. |
Adres dystrybutora | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | WM MAKARON KOLANKA BEZGLUTENOWY 500g |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Makaron wrzucić do garnka z wrzącą, osoloną wodą (1l wody na 100 g makaronu). Mieszać aż do wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Czas gotowania: makaron twardy - 4 minuty; makaron Al dente – 5 minut; makaron miękki -6 minut. Podawać natychmiast po ugotowaniu. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1521 kJ/ 359 kcal Całkowita zawartość tłuszczu: 1,3 g Tłuszcze nasycone: 0,3 g Węglowodany: 79,5 g Cukry: 0,5 g Błonnik: 1,2 g Białko: 6,6 g Sól: 0,008 g |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g