MAKARON

Makaron kolanka, z mąki kukurydzianej i ryżowej, bezglutenowy.

Makaron kolanka, z mąki kukurydzianej i ryżowej, bezglutenowy. Zobacz większe

Nazwa: Makaron kolanka, z mąki kukurydzianej i ryżowej, bezglutenowy.

Ilość: 500 g

Cena 9,51 zł

Cena za kilogram 19,02 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

9,51 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa
Zalecenia dla alergików Produkt bezglutenowy zarejestrowany w AFDIAG www.afdiag.fr
Składniki Mąka kukurydziana 79,6%, mąka ryżowa 19,9%, emulgator: E471.
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa
Przygotowanie i stosowanie Makaron wrzucić do garnka z wrzącą, osoloną wodą (1l wody na 100 g makaronu). Mieszać aż do wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Czas gotowania: makaron twardy - 4 minuty; makaron Al dente – 5 minut; makaron miękki -6 minut. Podawać natychmiast po ugotowaniu.
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM MAKARON KOLANKA BEZGLUTENOWY 500g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Makaron wrzucić do garnka z wrzącą, osoloną wodą (1l wody na 100 g makaronu). Mieszać aż do wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Czas gotowania: makaron twardy - 4 minuty; makaron Al dente – 5 minut; makaron miękki -6 minut. Podawać natychmiast po ugotowaniu.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1521 kJ/ 359 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 1,3 g
Tłuszcze nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 79,5 g
Cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,008 g

Opis produktu

Makaron kolanka, z mąki kukurydzianej i ryżowej, bezglutenowy.

30 inne produkty w tej samej kategorii: