Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Tao Tao Makaron ryżowy kolanka 200 g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera |
Składniki | ryż (85%) skrobia kukurydziana skrobia z tapioki |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. |
Adres zwrotny | TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00, fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Idealny do sałatek, zup i zapiekanek. |
Adres dystrybutora | TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00, fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron ryżowy kolanka. |
Wartości odżywcze | na 100 g produktu: Wartość energetyczna:: 1501 kJ / 353 kcal Tłuszcz:: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0 g Węglowodany:: 82 g w tym cukry:: 0 g Białko:: 5,5 g Sól:: 0,02 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu i gotować przez około 8 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić. |
Przepisy | Kurczak Teriyaki z makaronem ryżowym kolanka Tao Tao, danie dla 2-3 osób 4 łyżki sosu Teriyaki Tao Tao 200 g Makaronu ryżowego kolanka TaoTao 1 duża pierś z kurczaka 300 g pieczarek 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka oleju 2 łyżki skrobi ziemniaczanej pęczek natki pietruszki sól i pieprz Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną w piórka cebulę, rozgnieciony czosnek i pokrojoną w paski pierś z kurczaka, oprószyć solą i pieprzem. Smażyć przez 3-5 min, dodać pokrojone pieczarki i doprawić sosem Teriyaki TaoTao. Przykryć i poddusić przez 7 min, aż pieczarki zmiękną. Dodać skrobię ziemniaczaną rozprowadzoną w niewielkiej ilości zimnej wody, dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Gdyby sos był zbyt gęsty, dodać jeszcze nieco wody. Makaron ryżowy kolanka Tao Tao przygotować według opisu na opakowaniu, odcedzić i ułożyć na talerzu. Polać sosem z kurczakiem i pieczarkami, posypać obficie natką pietruszki. |
500 g
500 g
250 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg