Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Makaron capellini 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 - Parma, Italy |
Zalecenia dla alergików | Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać soję i gorczycę. |
Składniki | semolina z pszenicy durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 - Parma, Italy |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 3 minuty mieszając od czau do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron z semoliny z pszenicy durum. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g Wartość odżywcza 80 g % RI ⁽ ¹ ⁾ / 80 g Wartość energetyczna: 1521 kJ 1217 kJ 14 % Wartość energetyczna: 359 kcal 287 kcal 14 % Tłuszcz: 2,0 g 1,6 g 2 % w tym: kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g 0,4 g 2 % Węglowodany: 71,0 g 57,0 g 22 % w tym: cukry: 3,5 g 2,8 g 3 % Błonnik: 3,0 g 2,4 g Białko: 13,0 g 10,0 g 20 % Sól: 0,01 g 0,0 g 0 % ⁽ ¹ ⁾RI = Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Opakowanie zawiera około 6 porcji po 80 g.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
500 g
250 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg