Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Lubella Pełne Ziarno Makaron pióra 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl |
Zalecenia dla alergików | Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję. |
Składniki | mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista |
Przechowywanie | Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l wody. Możesz posolić. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron pełnoziarnisty pióra. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu energia: 1547 kJ / 366 kcal 802 kJ / 190 kcal tłuszcz: 3,3 g 1,8 g w tym kwasy nasycone: 0,7 g 0,3 g węglowodany: 66 g 33 g w tym cukry: 1,9 g 1,8 g błonnik: 3,9 g 3,5 g białko: 16 g 8,6 g sól: 0 g 0,01 g** fosfor: 350 mg (50%)* 171 mg (24%)* magnez: 82,0 mg (22%)* 58,0 mg (15%)* żelazo: 4,3 mg (31%)* 2,1 mg (15%)* cynk: 3,2 mg (32%)* 1,7 mg (17%)* miedź: 0,40 mg (40%)* 0,24 mg (24%)* mangan: 1,7 mg (85%)* 0,85 mg (43%)* *% referencyjnych wartości spożycia: ** wynik nie uwzględnia soli dodanej podczas gotowania makaronu: |
Przepisy | Przepis dla Ciebie! Makaron z pieczonym łososiem i szpinakiem Składniki: makaron Lubella Pełne Ziarno Pióra 200 g łosoś filet 250 g połowa cytryny 2 garści świeżego szpinaku Dodatkowo 2 łyżki oliwy, koperek Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 35 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Łososia natrzyj oliwą i obłóż plasterkami cytryny. Teraz pieczenie! Piecz łososia przez 15 minut w 180°C. Połącz i ciesz się smakiem! Upieczonego łososia pokrój na mniejsze kawałki i podaj z makaronem i szpinakiem. Posyp koperkiem. Smacznego! |
500 g
500 g
250 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg