Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Riso Scotti Makaron ryżowo-kukurydziany pióra 250 g
Ilość: 250 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Riso Scotti S.P.A Via Angelo Scotti 2 27100 Pavia Włochy |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Gluten: Nie zawiera Produkt bezglutenowy. Może zawierać jaja |
Składniki | mąka ryżowa (69,6%) mąka kukurydziana (29,8%) emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. |
Adres zwrotny | ORBICO Sp. z o.o. ul. Wołoska 5 02-675 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Posolić według uznania. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu. Kilkakrotnie zamieszać. Odcedzić po upływie 7-8 minut i przyprawić wedle upodobań. |
Adres dystrybutora | ORBICO Sp. z o.o. ul. Wołoska 5 02-675 Warszawa |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron ryżowo-kukurydziany, pióra |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna: 1503 kJ/ 355 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,74 g Węglowodany : 76,2 g w tym cukry: 0,39 g Błonnik : 3,0 g Białko : 6,9 g Sól : 0,004 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Posolić według uznania. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu. Kilkakrotnie zamieszać. Odcedzić po upływie 7-8 minut i przyprawić wedle upodobań. |
500 g
400 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
200 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg
250 g
500 g
500 g