Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bartolini Dary Ziemi Makaron Premium z algami morskimi świderek nr 3 300 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | P.P.H "TABIT" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock Produkcja: ul. Boryszewska 8 05-462 Wiązowna |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać jaja. |
Składniki | semolina (mąka z pszenicy durum) algi morskie (spirulina) 3% |
Przechowywanie | Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. |
Adres zwrotny | P.P.H "TABIT" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock biuro@bartolini.com.pl www.bartolini.com.pl tel. 22 4982802 tel/fax 22 7890633 |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron durum z algami morskimi (spiruliną) |
Wartości odżywcze | (w 100 g produktu): Wartość energetyczna: : 1549 kJ (365 kcal) Tłuszcz : 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,7 g Węglowodany : 72 g w tym cukry : 3,8 g Błonnik : 3,3 g Białko : 14 g Sól : 0,10 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Sposób gotowania: Przed spożyciem gotować: 10 minut, al dente 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). |
Przepisy | Smakowite przepisy więcej na www.bartolini.com.pl |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g