Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Makaron z pszenicy twardej durum świderki fusilli 500 g
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dla: PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać jaja. |
Składniki | semolina z pszenicy twardej durum |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.podravka.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia Makaron wrzucić do wrzącej, osolonej wody (na 100 g makaronu użyć 1 litra wody), do wody można dodać 1 łyżeczkę oleju. Gotować przez 2 minuty, aby makaron był "al dente" lub 1 minutę dłużej, aby był bardziej miękki, od czasu do czasu mieszając. Sprawdzić czy makaron jest odpowiednio ugotowany. Makaron odcedzić i podawać. |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron z pszenicy twardej durum |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu wartość energetyczna : 1502 kJ / 354 kcal tłuszcz : 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g węglowodany : 70 g w tym cukry : 2,8 g błonnik: 3,5 g białko : 13 g sól : <0,01 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Makaron wrzucić do wrzącej, osolonej wody (na 100 g makaronu użyć 1 litra wody), do wody można dodać 1 łyżeczkę oleju. Gotować przez 2 minuty, aby makaron był "al dente" lub 1 minutę dłużej, aby był bardziej miękki, od czasu do czasu mieszając. Sprawdzić czy makaron jest odpowiednio ugotowany. Makaron odcedzić i podawać. |
400 g
500 g
400 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
200 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg
250 g
500 g