Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Primo Gusto Makaron penne rigate 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MELISSA KIKIZAS S.A. 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr |
Zalecenia dla alergików | Gorczyca: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać śladowe ilości gorczycy. |
Składniki | semolina z pszenicy durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
Adres zwrotny | MELISSA KIKIZAS S.A. 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron ze 100 % semoliny pszenicy durum. |
Wartości odżywcze | Informacja o wartości odżywczej w 100 g Wartość energetyczna: 1500 kJ / 354 kcal Tłuszcz: 1,5 g w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 72 g w tym: Cukry: 3,8 g Białko: 12 g Sól: 0,03 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 11'-12' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło. |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g