MAKARON

As-Babuni Makaron wałkowany z siemieniem lnianym 4 jajeczny kluseczki 250 g

Nazwa: As-Babuni Makaron wałkowany z siemieniem lnianym 4 jajeczny kluseczki 250 g

Ilość: 250 g

Cena 3,51 zł

Cena za kilogram 14,04 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

3,51 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta AS-BABUNI Spółka z o.o.
21-025 Niemce,
ul. Różana 37
tel.: 81 756 43 33,
fax: 81 756 43 44
e-mail: marketing@asbabuni.pl
www.asbabuni.pl
Zalecenia dla alergików Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajeczna (18%)
zmielone siemię lniane (3%)
przyprawa - kurkuma
O produkcie Czy wiesz, że... nasiona lnu są bogatym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3, błonnika i antyoskydantów, które wspomagają pracę mózgu i serca, obniżają poziom cholesterolu LDL we krwi, poprawiają metabolizm, działają ochronnie na jelita i opóźniają wchłanianie cukrów? Co więcej, spożywane w posiłkach zwiększają objętość treści pokarmowej, przez co czujemy sytość na dłużej i nie sięgamy po słodkie przekąski między posiłkami.

Urząd Patentowy:
417589 siemię lniane
Przechowywanie Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny AS-BABUNI Spółka z o.o.
21-025 Niemce,
ul. Różana 37
tel.: 81 756 43 33,
fax: 81 756 43 44
e-mail: marketing@asbabuni.pl
www.asbabuni.pl
Przygotowanie i stosowanie Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia

1. Zagotuj wodę z dodatkiem soli i 1 łyżki oleju roślinnego.
2. Wrzuć makaron w proporcji 100 g na 1 litr wody, gotuj na wolnym ogniu w zależności od preferencji przez 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając.
3. Do garnka z ugotowanym makaronem dolej zimnej wody, odcedź i podaj na stół.
Smacznego!
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron Lubelski
Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna : 1546 kJ / 365 kcal
Tłuszcz : 2,58 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,7 g
Węglowodany : 70,4 g
w tym cukry : 0,7 g
Błonnik : 4,9 g
Białko : 13,8 g
Sól : 0,11 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku
Od temperatury otoczenia
1. Zagotuj wodę z dodatkiem soli i 1 łyżki oleju roślinnego.
2. Wrzuć makaron w proporcji 100 g na 1 litr wody, gotuj na wolnym ogniu w zależności od preferencji przez 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając.
3. Do garnka z ugotowanym makaronem dolej zimnej wody, odcedź i podaj na stół.
Smacznego!

Opis produktu

As-Babuni Makaron wałkowany z siemieniem lnianym 4 jajeczny kluseczki 250 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: