Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: As-Babuni Makaron 4 jajeczny z siemieniem lnianym krajanka 250 g
Ilość: 250 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna makaronowa pasteryzowana masa jajeczna (18%) zmielone siemię lniane (3%) przyprawa - kurkuma |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu (2 porcje). Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 6-8 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego! |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron 4-jajeczny krajanka z siemieniem lnianym. |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 1546 kJ Wartość energetyczna : 365 kcal Tłuszcz : 2,58 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,7 g Węglowodany : 70,4 g w tym cukry : 0,7 g Błonnik : 4,9 g Białko : 13,8 g Sól : 0,11 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu (2 porcje). Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 6-8 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego! |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g