Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-22 |
||||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Lubella 10-Jajeczna Makaron nitki 250 g
Ilość: 250 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję. |
Składniki | mąka makaronowa pszenna jaja przepiórcze (8,6 %) (10 jaj na 1 kg mąki) przyprawa: kurkuma |
O produkcie | Na nowo wałkujemy tradycję. Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Babci, trzy razy wałkowany |
Przechowywanie | Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice |
Przygotowanie i stosowanie | Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 5 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron z jajami przepiórczymi - Nitki. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu energia: 1515 kJ/ 357 kcal tłuszcz: 1,9 g w tym kwasy nasycone: 0,6 g węglowodany: 74 g w tym cukry: 2,2 g błonnik: 2,9 g białko: 9,6 g sól: 0,02 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 5 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą. |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g