Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Makaron penne, z mąki kukurydzianej i ryżowej
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Produkt może zawierać: ŁUBIN i SOJĘ. |
Składniki | mąka kukurydziana biała 65%, mąka kukurydziana żółta 29%, mąka ryżowa 5%, emulgator: E471. Produkt może zawierać: ŁUBIN i SOJĘ. |
Przechowywanie | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | makaron wrzucić do garnka z wrzącą, osoloną wodą. Mieszać aż do wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Czas gotowania: makaron twardy - 9 minut; makaron Al dente – 10 minut; makaron miękki - 11 minut. |
Adres dystrybutora | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | WM Makaron penne bezglutenowy 400g |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | makaron wrzucić do garnka z wrzącą, osoloną wodą. Mieszać aż do wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Czas gotowania: makaron twardy - 9 minut; makaron Al dente – 10 minut; makaron miękki - 11 minut. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1522 kJ/ 359 kcal Całkowita zawartość tłuszczu: 1,4 g Tłuszcze nasycone: 0,3 g Węglowodany: 79 g Cukry: <0,5 g Błonnik: 1,0 g Białko: 7,0 g Sól: 0,02 g |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g