Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Makaron 2-jajeczny wstążki
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137 02-231 Warszawa przez: Makarony Polskie SA ul. Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów |
Składniki | Mąka z PSZENICY twardej, masa JAJOWA pasteryzowana (9%). |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu |
Adres zwrotny | Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137 02-231 Warszawa przez: Makarony Polskie SA ul. Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów |
Przygotowanie i stosowanie | Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu, często mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
Adres dystrybutora | Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137 02-231 Warszawa przez: Makarony Polskie SA ul. Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | WM Makaron 2-jajeczny wstążki 400g |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu, często mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: Wartość odżywcza produktu w 100 g przed ugotowaniem Wartość energetyczna: 1566 kJ / 370 kcal Całkowita zawartość tłuszczu: 2.3 g Tłuszcze nasycone: 0.8 g Węglowodany: 73 g Cukry: 3.7 g Błonnik: 2.6 g Białko: 13 g Sól: 0.03 g |
400 g
500 g
400 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
400 g
200 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg
250 g
500 g