Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-22 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-23 |
||||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Smaki kuchni śródziemnomorskiej Rigatoni Makaron 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla: PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Croatia Wyprodukowano przez: Mlinotest Živilska industrija d.d. Tovarniška cesta 14 5270 Ajdovščina Słowenia |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać jaja. |
Składniki | mąka pełnoziarnista z pszenicy twardej durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa www.podravka.pl |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron z mąki pełnoziarnistej z pszenicy twardej durum |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna: 1472 kJ / 348 kcal Tłuszcz : 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g Węglowodany : 63,0 g w tym cukry : 2,0 g Błonnik : 9,7 g Białko : 14,0 g Sól : 0,003 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Sposób przygotowania makaronu "al dente": Makaron wrzucić do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu) i dokładnie zamieszać. Po upływie czasu gotowania wskazanego na opakowaniu makaron należy odcedzić. Makaron jest ugotowany "al dente" i smakuje wyśmienicie. Czas gotowania 9 min. |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g