Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-04-24 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bezgluten Ekstra uniwersalna mieszanka bezglutenowa 500 g
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | BEZGLUTEN Sp. z o.o. Posądza 128, 32-104 Koniusza. k. Krakowa, Polska, tel. 0048 12 / 626 58 08, 0048 12 / 626 38 88, fax 0048 12 / 637 74 89 www.bezgluten.com e-mail: biuro@bezgluten.com |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | skrobia pszenna bezglutenowa skrobia kukurydziana mąka kukurydziana glukoza substancje zagęszczające: guma guar, E 464 błonnik ziemniaczany regulator kwasowości: E 575 substancja spulchniająca: węglany sodu |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | BEZGLUTEN Sp. z o.o. Posądza 128, 32-104 Koniusza. k. Krakowa, Polska, tel. 0048 12 / 626 58 08, 0048 12 / 626 38 88, fax 0048 12 / 637 74 89 www.bezgluten.com e-mail: biuro@bezgluten.com |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ekstra uniwersalna mieszanka bezglutenowa. |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna:: 1554 kJ / 366 kcal Tłuszcz:: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 1,9 g Węglowodany:: 86 g w tym cukry:: 5,9 g Białko:: 0,6 g Sól:: 0,13 g |
Przepisy | Sposób przygotowania: Chleb Składniki: - 500 g Ekstra uniwersalnej mieszanki bezglutenowej - 1 łyżeczka soli (9 g) - 1 łyżeczka cukru (7 g) - 7 g drożdży w proszku lub 25 g rozkruszonych drożdży świeżych - 450 ml wody (temp. ok. 30°C) - 3 łyżki oleju (20 g) + olej do posmarowania. Wykonanie: Umieść wszystkie składniki w misce, następnie miksuj na najwyższych obrotach przez około 2 min do otrzymania gładkiej jednolitej konsystencji. Uzyskaną masę przelej do wysmarowanej olejem foremki o wymiarach 30 x 12 cm i wyrównaj powierzchnię. Foremkę z ciastem przykryj wilgotną ściereczką i odstaw do wyrośnięcia w temp. pokojowej na około 45 min. Powierzchnię wyrośniętego ciasta delikatnie posmaruj olejem i umieść w nagrzanym piekarniku w temp. 180°C. Piecz około 45 min (bez termoobiegu), po upieczeniu wyjmij z foremki i odstaw do ostygnięcia. |
1.00 kg
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
500 g
1.00 kg
500 g
300 g
299 g
175 g
1.00 kg
1.00 kg