![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:30![]() |
|
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2019-12-16 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2019-12-18 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2019-12-19 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2019-12-20 |
![]() |
![]() |
||||
Sobota 2019-12-21 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Polskie Młyny Mieszanka do wypieku chleb pszenno-żytni z pestkami dyni 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | POLSKIE MŁYNY S.A. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa |
Dodatki | Barwniki: Nie zawiera Aromaty: Nie zawiera konserwanty: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Mleko: Może zawierać Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Żyto: Zawiera Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna (63,2%) mąka żytnia (15,6%) pestki dyni (9%) ziarno słonecznika suszony zakwas żytni mąka ze słodu jęczmiennego gluten pszenny sól emulgator: lecytyny (z rzepaku) środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | POLSKIE MŁYNY S.A. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Znajdź nas na facebook.com/polskiemlyny kontakt@polskiemlyny.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka do wypieku chleba pszenno-żytniego |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: w 100 g Wartość energetyczna1564 kJ /371 kcal / Tłuszcz8,0 g / w tym kwasy tłuszczowe nasycone1,4 g / Węglowodany59 g / w tym cukry1,1 g / Błonnik4,7 g / Białko13 g / Sól1,76 g / |
Polskie Młyny Chleb pszenno-żytni z pestkami dyni mieszanka do wypieku
1.50 L
130 g
50 szt.
250 ml
500 ml
100 szt.
20 szt.
63 g
1.00 kg
1.00 kg
500 g
600 g
500 g