MASECZKI

Lirene Fruit Power Żelowa maseczka do twarzy arbuzowe nawilżenie 10 ml

Lirene Fruit Power Żelowa maseczka do twarzy arbuzowe nawilżenie 10 ml Zobacz większe

Nazwa: Lirene Fruit Power Żelowa maseczka do twarzy arbuzowe nawilżenie 10 ml

Cena 3,24 zł


Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

3,24 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris
Armii Krajowej 12
05-500 Piaseczno
Polska
Składniki Aqua (Water)
Propanediol
Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer
Methyl Gluceth-20
Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane
Citrullus Lanatus Fruit Extract
Camellia Sinensis Leaf Extract
Glycerin
Maltooligosyl Glucoside
Hydrogenated Starch Hydrolysate
Sodium Hydroxide
Sodium Benzoate
Potassium Sorbate
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin
Parfum (Fragrance)
Tetrasodium EDTA
CI 14720
CI 15985
Adres zwrotny Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris
Armii Krajowej 12
05-500 Piaseczno
Polska
www.Lirene.com
Infolinia: 0-801-121-111
Przygotowanie i stosowanie Stosowanie: Kolistymi ruchami rozprowadź maseczkę na twarzy, omijając okolice oczu. Pozostaw na ok. 15 minut. Następnie spłucz ciepłą wodą i nałóż zwykle stosowany krem Lirene. Stosuj 1-2 razy w tygodniu.

Opis produktu

Lirene Fruit Power Żelowa maseczka do twarzy arbuzowe nawilżenie 10 ml
Owocowy zastrzyk witaminowy! Fruit Power to owocowa seria żelowych maseczek, które sprawią, że Twoja skóra natychmiastowo odzyska blask oraz piękny wygląd. Arbuzowe nawilżenie to maseczka o lekkiej, żelowej konsystencji, która dostarcza skórze niezbędnych składników oraz głęboko i intensywnie ją nawilża. Arbuz - źródło witaminy C, B1 oraz magnezu, fosforu i wapnia, długotrwale i natychmiastowo nawilża oraz odżywia skórę. Rozświetla i rozpromienia cerę. Zielona herbata - jako silny antyoksydant poprawia elastyczność skóry, chroniąc ją przed przedwczesnym starzeniem się. Łagodzi i odświeża, pozostawiając skórę miękką i gładką w dotyku. Testowano dermatologicznie. Potwierdzone Bezpieczeństwo i Skuteczność.

30 inne produkty w tej samej kategorii: