Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140 g
Ilość: 140 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Zawiera Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU. |
Składniki | cukier syrop glukozowy olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony kakao o obniżonej zawartości tłuszczu skrobia modyfikowana emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym) żelatyna białka MLEKA stabilizator (fosforany potasu) aromat (zawiera LAKTOZĘ) sól |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl, www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: wersja z mlekiem 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. wersja z mlekiem i masłem Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2). Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Krem do tortów i ciast smak czekoladowy w proszku |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2% tł.): 100 g 1 porcja = 45 g (%*) Energia: 1211 kJ 545 kJ 7% Energia: 292 kcal 131 kcal Tłuszcz : 21,9 g 9,9 g 14% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 15,0 g 6,8 g 34% Węglowodany : 19,1 g 8,6 g 3% w tym Cukry : 15,4 g 6,9 g 8% Białko : 4,0 g 1,8 g 4% Sól : 0,16 g 0,07 g 1% Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm. : Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 45 g.: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Przepisy | Przepis na Krem na babeczki - wersja z mlekiem: zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka. - wersja ze śmietanką: ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie. |
400 g
30 g
86 g
850 g
400 g
400 g
400 g
250 g
120 g
120 g
240 g
122 g
120 g
800 g
460 g
400 g
89 g
510 g
510 g
56 g
70 g
400 g
400 g
400 g