Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Krem do karpatki 3 minuty 136 g
Ilość: 136 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Dodatki | Substancje konserwujące: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Zawiera Możliwa obecność GLUTENU. |
Składniki | cukier skrobia modyfikowana syrop glukozowy rafinowany olej kokosowy emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym) białko MLEKA (zawiera LAKTOZĘ) żelatyna aromaty (zawierają LAKTOZĘ) barwnik (karoteny) ekstrakt wanilii |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Przygotuj tylko: 0,4 l mleka 1. Do wysokiego naczynia wlej 400 ml mleka. 2. Wysyp zawartość torebki i miksuj przez ok. 3 minuty. Do gotowego Kremu możesz dodać: (propozycje do wyboru) - 2-3 łyżeczki kakao - 2-3 łyżki masy krówkowej (kajmaku) - 2 łyżki ajerkoniaku - 1-2 saszetki kawy cappuccino (kawę wsyp do kremu i zmiksuj) - 5-6 łyżek rumu - drobno pokrojone lub zmielone orzechy - 0,5 szklanki wiórków kokosowych + 5 łyżek amaretto |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Krem do karpatki 3 minuty, w proszku. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2% tł.) 100 g 1 porcja = 22 g (%*) Energia: 675 kJ 149 kJ 2% Energia: 161 kcal 35 kcal 2% Tłuszcz : 6,1 g 1,3 g 2% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 5,2 g 1,1 g 6% Węglowodany : 23 g 5,1 g 2% w tym Cukry : 16 g 3,5 g 4% Białko : 3,3 g 0,7 g 1% Sól : 0,11 g 0,02 g <1% Po przyrządzeniu kremu wystarcza na udekorowanie lub przełożenie ciasta i podzielenie go na 24 porcje.: 1 porcja = około 22 g kremu.: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Przepisy | przepis na ciasto Karpatka Szklankę wody (250 ml) zagotuj z dodatkiem masła lub margaryny (125 g). Do wrzącej wody wsyp szklankę mąki (200 g) i dokładnie wymieszaj. Gotuj na małym ogniu, ucierając 1 min aż do utworzenia się z ciasta kuli. Ciasto wystudź, wbij kolejno 5 jajek, dokładnie ucierając mikserem. Dodaj płaską łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera. Blachę z wyposażenia piekarnika wysmaruj tłuszczem, połowę ciasta rozsmaruj łyżką na ok. 3/4 długości blachy. Piekarnik rozgrzej do temp. 220°C, ciasto podpiecz 10 min. Nie otwieraj piekarnika! Następnie zmniejsz temp. do 170°C i piecz jeszcze 10-15 min. Drugą część ciasta upiecz tak samo. Wystudzone blaty ciasta przełóż Kremem do karpatki 3 minuty Dr. Oetkera. |
400 g
30 g
86 g
850 g
400 g
400 g
400 g
250 g
120 g
140 g
120 g
240 g
122 g
120 g
800 g
460 g
400 g
89 g
510 g
510 g
56 g
70 g
400 g
400 g
400 g