Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta La Chocolatiere Mus czekoladowy z sosem o smaku pomarańczowym 85 g
Ilość: 85 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Orzechy: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Zawiera Produkt może zawierać gluten, jaja, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu. |
Składniki | Mus czekoladowy: cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 12,5% (w tym czarne kakao 2,5%); skrobia kukurydziana, żelatyna, krople czekolady 7,5% (mogą zawierać mleko); miazga kakaowa 47,2%; cukier, dekstroza, emulgator: lecytyny (z soi); biała czekolada w proszku 3,3% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku); aromat Sos o smaku pomarańczowym: cukier, skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana ziemniaczana, sok pomarańczowy w proszku 1,6%, aromat, jabłko suszone 0,8%, proszek morelowy 0,8%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; ekstrakt z krokosza barwierskiego, skórka pomarańczowa 0,2%, barwnik: annato |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka do przygotowania deseru. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po przygotowaniu Wartość energetyczna : 1141 kJ / 275 kcal tłuszcz : 23 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 15 g węglowodany : 13 g w tym cukry : 11 g białko : 2,7 g sól : 0,02 g Wartości odżywcze liczone ze wszystkimi składnikami podanymi w sposobie przygotowania (śmietanka 30% tł.).: |
Przepisy | Przygotuj. Do musu czekoladowego: - 500 ml schłodzonej śmietanki 30% tł. (2 szklanki) 1. Do garnka wlej schłodzoną śmietankę (500 ml), a następnie podgrzej. Wsyp zawartość torebki, energicznie mieszając do momentu rozpuszczenia się cząstek czekolady oraz uzyskania gładkiej konsystencji. 2. Po zagotowaniu przelej przez sitko o drobnych oczkach. Gotową mus wlej do salaterek. Po wystudzeniu, wstaw do lodówki na 4 godziny. Przygotuj: Do sosu pomarańczowego: - 125 ml zimnej wody (1/2 szklanki). 1. Do zimnej wody wsyp gotową mieszankę, intensywnie mieszając. Mieszaj do momentu uzyskania jednolitej konsystencji, a następnie wstaw do lodówki na ok. 5 minut. 2. Przed podaniem polej gotowy deser sosem pomarańczowym. Możesz udekorować dodatkowo startą skórką pomarańczy. |
30 g
86 g
850 g
400 g
400 g
400 g
250 g
120 g
140 g
120 g
122 g
120 g
800 g
460 g
400 g
89 g
56 g
70 g
850 g
400 g
400 g