Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do indyka i dań z drobiu 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler. |
Składniki | słodka czerwona papryka 28% suszona cebula czosnek cukier kurkuma 9,5% biały pieprz liść pietruszki 5% gałka muszkatołowa pieprz cayenne 0,5% |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa do indyka i dań z drobiu. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 1366 kJ / 326 kcal tłuszcz : 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,4 g węglowodany : 43 g w tym cukry : 39 g błonnik : 27 g białko : 12 g sól*: 0,2 g *zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.: |
Przepisy | Pieczony filet z indyka Składniki: 1 pierś z indyka, 1 opakowanie Vegety Natur do indyka i dań z drobiu, 5 łyżek oleju, 4 ząbki czosnku, 1 cebula Sposób przygotowania: 1. Pierś umyć i pokroić w plastry. 2. Przygotować marynatę łącząc Vegetę Natur do indyka i dań z drobiu, olej i drobno pokrojony czosnek. 3. Piersi zamarynować i odstawić do lodówki na kilka godzin. 4. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem, włożyć drobno pokrojoną cebule i mięso. Dosolić do smaku według uznania. 5. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 220 stopni. Piec pod przykryciem przez 35 minut, na koniec odkryć i piec jeszcze przez 10 minut, aby mięso się zarumieniło. Wskazówka: Mięso podczas duszenia można podlać bulionem z kostki rosołowej Vegeta Natur |
50 g
10 g
20 g
100 g
20 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g
10 g