Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do duszonego mięsa i pieczeni 15 g
Ilość: 15 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Podravka d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler. |
Składniki | czosnek suszona cebula 21,2% kolendra słodka czerwona papryka 8,5% suszona marchew majeranek 4,5% czarny pieprz ziele angielskie gałka muszkatołowa rozmaryn 2,1% skrobia kukurydziana ostra czerwona papryka kardamon goździki liść laurowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa, Polska T +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa do duszonego mięsa i pieczeni. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 1360 kJ / 326 kcal tłuszcz : 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,3 g węglowodany : 38 g w tym cukry : 37 g błonnik : 33 g białko : 13 g sól*: 0,2 g *zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.: |
Przepisy | Polędwiczka wieprzowa z grzybami i śliwkami Składniki: 40 g surowego boczku, 1 polędwiczka wieprzowa, 20 g masła, Vegeta Natur do duszonego i pieczonego mięsa, 200 g grzybów, 10 suszonych śliwek, 2 ogórki korniszony, 1 kostka wołowa Vegeta Natur Sposób przygotowania: 1. Boczek pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. 2. Dodać masło, po stopieniu wrzucić pokrojone grzyby, śliwki i ogórki. 3. Krótko dusić (10 minut), następnie podlać bulionem wołowym Vegeta Natur, aby uzyskać sos o pożądanej gęstości. 4. Mięso pokroić w kawałki, krótko obsmażyć na patelni na oleju, następnie dodać do sosu i dusić pod przykryciem przez ok. 40 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wskazówka: Można użyć świeżych grzybów, najlepiej łącząc co najmniej dwa lub trzy rodzaje. |
50 g
10 g
20 g
100 g
20 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g